Ystäväperhetoiminta

Vuosittain Ressussa aloittaa opiskelun moni, joka toivoo lisää perheen tukea. Oma koti saattaa olla kaukanakin. Jotkut nuoret asuvat opiskelija-asunnoissa, sukulaisissa tai ihan omillaan.

Miltä tuntuu nuoresta? Uuden innostusta, vähän hämmennystä, ikävääkin silloin tällöin? Joskus vanhemmillakin on huolen tuntua.

Nuoren elämä on uusia asioita täynnä. Jotta opiskeluun voi keskittyä, on tärkeää, että arki sujuu. Joskus nuori voi kaivata paikallistuntemusta. Joskus hän saattaa kaivata tukea tai neuvoja aikuiselta. Joskus vain riittää, että hän tietää, että on olemassa henkilö, jonka puoleen hän voi tarvittaessa kääntyä.

Ystäväperhetoiminta kuuluu Ressun lukion koti ja koulu yhdistyksen toimintaan. Yhteistyössä yhdistyksen kanssa ovat mukana kouluterveydenhoitaja, koulukuraattori sekä opinto-ohjaajat ja koulun rehtori.

Me etsimme Ressun lukion opiskelijoiden vanhempia ja huoltajia toimimaan tarvittaessa tukena uusille Ressuille. Lähde mukaan toimintaan! Oman nuoresi kautta koulu on sinulle tuttu.

Lisätietoja ystäväperhetoiminnasta antaa yhdistyksen hallituksen jäsen Annina Kuusiniemi (annina.kuusiniemi(at)itella.com tai puh 040 820 4931).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s